KoskiGolf siirtyi NexGolfiin

KoskiGolf siirtyi NexGolfiin


NexGolf on käytössä jo yli sadalla golfkentällä Suomessa. Palvelun kautta onnistuvat vaivattomasti ajanvaraukset, ilmoittautumiset ja henkilökohtaisten tietojesi sekä omien tulostesi hallinta. Palvelusta löytyvät myös kilpailukalenteri ja kauppapaikka, jossa voit ostaa tai myydä tarvikkeita. Ajanvarukset ja pelimaksut vieraskentille hoituvat Teetime-sovelluksen kautta samoilla tunnuksilla.


Jäsenistön tiedot on jo siirretty Gofboxista uuteen järjestelmään. Talviharjoitteluhallin varaukset hoituvat vielä tämän kauden entisen järjestelmän kautta. Kirjautuminen uuteen järjestelmään tapahtuu osoitteesta kosg.nexgolf.fi


Kirjoita jäsennumerokenttään oman henkilökohtainen jäsennumerosi, ilman maatunnusta ja seuranumeroa (FI-32).
Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestä, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestä sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajasta. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on MaMe03. Kirjainten koko on merkitsevä.


Suosittelemme että vaihdat salasanan ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikäli unohdat salasanan, käytä palautustoimintoa tai ota yhteyttä toimistoon. Tarkistathan ensimmäistä kertaa kirjautuessasi, että kaikki tietosi ovat ajan tasalla.