Viikolla 42 Tapahtuu

12.10.2020

Viikko 42, syksy saapuu

Voihan korona. Jokainen varmaan muistaa sen että jos sinulla on vähäisiäkään oireita on syytä pysyä kotona. Muistakaa asioidessanne kentällä ja varsinkin ravintolatiloissa noudattaa koronaohjeita. Kaikenlaista turhaa sisätiloissa oleskelua sekä kokoontumista tulee vältää. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä asioidessanne sisätiloissa.

Maanantaista alkaen kentällä liikkuu kaivinkone. Mm. väylän 6 ja 12  bunkkereita korjataan. Väylän 9 tiipaikan märkä reuna korjataan ja tietä korotetaan.

Huomioittehan kentällä pelatessanne sen että koneen ollessa jollakin väylällä pelaamisjärjestelyt saattavat muuttua jotta korjaukset on turvallista tehdä. 

Sääennusteet lupaavat kylmenevää keliä. Huomioittehan että jos kenttä on aamulla jäässä niin varatut ajat peruuntuvat ja pelaajan tulee itse varata uusi aika.

Myös sumuja esintyy useasti tähän aikaan vuodesta. Mikäli pelaat sumuisella kentällä vastaat itse siitä ettet aiheuta vaaratilanteita muille kentällä liikkujille. Itse en ainakaan uskaltaisi lyödä palloa väylälle jossa en näe onko siellä muita pelaajia tai kenttähenkilökuntaa.

Lauantaina pelataan kentän takaysillä Frisbeegolfkilpailu. Päästämällä kiekonheittäjät kentällemme saamme mukavasti uusia kävijöitä alueelle ja kaivattuja lisätuloja ravintolaan ja golfkeskukselle. Kilpailuun otetaan 72 pelaajaa ja se täyttyi vuorokaudessa. Takaysille rakennetaan perjantain aikana 18 reikäinen tilapäinen frisbeegolfrata, joka puretaan ennen sunnuntaita. Golfareille tiedoksi että esim greenit ovat frisbeegolfissa Out of bounds, eli kenttä ei tästä kärsi. Muutoinkin liikutaan raffeissa ja jopa puiden seassa. Kilpailua voi tulla seuramaan kunhan muistaa koronaohjeistukset. Kilpailusta johtuen pe klo 13 jälkeen lähtijöille on käytössä vain kentän etuysi. Samoin huomioittehan varauksia tehdessänne että lauantaina golfaajille on käytössä vain kentän etuysi. Mikäli haluat pelata enemmän kuin 9 reikää tulee sinun varata uusi tiiaika toiselle 9 reiälle.

Sunnuntaina pelataan (mikäli sää sallii) Kinkkukisa II. Pelimuoto on 2-hengen scramble. Paikkoja kisaan on vielä reilusti jäljellä.

Kausi on ollut jo nyt pitkä ja golfia on saatu pelattua hyvissä olosuhteissa jo yli 38 000 kierrosta. Toivon ja uskon että golfareilla riittää ymmärystä sille että korjaukset ja muut tapahtumat aiheuttavat ehkä pienen muutoksen normaalin golfkierroksen pelaamiseen.

Hauskaa viikkoa 42 ja nähdään kentällä.

TJ Mika

PS. Kiitos kun käytätte ravintolan palveluja sen aukiollessa. Seuratkaa ilmoittelua aukioloajoista.

JA PYSYKÄÄ TERVEINÄ.