Vappuviikon infopläjäys

23.04.2022

Vappu lähestyy 

Tärkeimmät ensin: koskas se kenttä aukeaa ?

No varmaa tietoa ei edelleenkään ole. Lähtökohtana on kuitenkin se että viimeistään Vappuna Eerolassa pelataan.

Korostan nyt vielä että varmaa se ei ole, mutta merkit on ihan hyvät siihen että näin käy. Se tarkoittaa myös sitä että sunnuntaina 1.5. pelataan Vappuscramble nelihenkisin joukkuein yhteislähtönä alkaen klo 10:00. Ilmoittautuminen kisaan avautuu maanantaina puolenpäivän aikaan. Ensisijaisesti kilpailuun otetaan kausipelimaksajat ja pelioikeutetut, toisena koskigolfin jäsenet jotka pelaavat greenfeellä ja kolmantena vieraspelaajat. Kaytännössä GF pelaajat ja vieraspelaajat menevät jonotuslistalle ja jos paikkoja jää nin sitten täydennetään sieltä. Kilpailuun otetaan mukaan enintään 36 joukkuetta. Kilpailumaksuun (25 €) sisältyy ruokailu kisan jälkeen. Muilta kun kausipelimaksajilta kilpailumaksu on 55 €. Mikäli kenttää ei voida avata on varapäivä seuraava lauantai 7.5.

Ja muistattehan että ravintola aukeaa maanantaina 25.4. klo 9 ja on siitä lähtien avoinna toistaiseksi 9 - 17. Caddiemaster palvelee myös ravintolan tiloissa, samoin Pro-shop. Eli kaikki palvelut maanantaista lähtien samasta rakennuksesta. Tervetuloa katsastamaan tilat. Ihan valmista kaikilta osin ei vielä ole. Ulkotöitä vielä riittää ja lasiterassin lattiat rakentuvat tuota pikaa, mutta sisätilat alkavat olla käyttökunnossa.

Range on jo auki ja sinne voi mennä lyömään merkityille alueille. Myös rangen lähipelialueet ovat avoinna. Palloautomaatti on avattu ti 26.4. Poletteja / polettikorttien lataukset caddiemasterilta ma - pe klo 9 - 17 ja la - su klo 9 - 16 tai pallot pankkikortilla lähimaksulla rangeautomaatista.

Nyt kannattaa siis hoitaa maksut kuntoon, sillä ensiviikolla jos ja kun kenttä saadaan jossain kohtaa, viimeistään sunnuntaina, tai sitten seuraavalla viikolla auki, niin kausipelimaksunsa suorittaneet pääsevät ensimmäisinä irti.

Seuratkaa ilmoittelua ja ladatkaa Koskigolf App puhelimiinne.

TJ Mika