Talvihalli, Sami Hyypiä Areena ja Simulaattori

20.12.2021

Muistattehan että talvihallin kausimaksun voi vielä vuoden loppuun asti lunastaa edulliseen 70 € hintaan. Ohjeet talvihallille tästä. Maksamalla kausimaksun saat myös mahdollisuuden käydä lauantai aamuisin Sami Hyypiä areenalla vähän suuremmassa hallissa. SHA:n vuorot alkavat pyöriä vuodenvaihteen jälkeen lauantaisin klo 9:00 - 10:30. Varaukset nexgolfin kautta. 

Jotta talvitoimintaa voidaan järkevällä tasolla pyörittää tarvitaan hallille tietty määrä käyttäjiä. Talvihalli on tärkeä varsinkin kilpaileville ja kehittyville junioreille, miksei vähän vanhemmillekkin. Joten jos et itse käytä talviharjoittelupaikkoja niin ajattele kausimaksu vaikkapa junioritukena. Juniorit kiittävät jo etukäteen.

Talvihallin yhteyteen nousee myös simulaattori. Myös siihen vuoron voi varata nexgolfin kautta. Simulaattorin tilanne on tällähetkellä se että tarvitaan hieman kattoripustuksia ja sen jälkeen koneet säädetään kohdalleen ja homma saadaan käyntiin. Aikataulu avaamiselle on tämä - ensiviikko riippuen siitä miten aikataulut eri osapuolien kanssa osuvat kohdalleen. Avaaminen on hieman viivästynyt tilojen sähkötöiden ja väliseinien muutoksista johtuen. Myös simulaattorin asentajilla on kiireinen aika ja kohteita ympäri Suomen. Aikataulut yritetään saada sopivasti soviteltua. Vähän malttia vielä, kohta simulaattooriin pääsee iskemään.

Talvihalliterveisin TJ Mika