Puheenjohtajan syystervehdys 2022

12.10.2022

Hyvät KoskiGolfilaiset!

Kausi 2022 alkaa olemaan pelaamisen osalta ns viimeisellä väylällä. Se kuinka kauan vielä omalla kentällä pelataan, riippuu tietysti säästä, mutta kenttä pyritään pitämään mahdollisimman pitkään auki ja onhan meillä vielä kinkkukisojakin.
Kausi on pelaamisen osalta tuonut meille kaikille varmasti hyviä onnistumisia ja jopa elämyksiä, jos myös niitä haasteita ja huonoja lyöntejäkin. Jokainen on varmasti saanut kuitenkin liikunnallisen nautinnon hienossa ympäristössä Kymijoen maisemissa.

Seuramme on myös saanut menestystä niin SM-kisoissa kuin aluetoureilla ja maajoukkue edustuksia.

Saimme myös hienosti hoidettua ja vietyä läpi nuorten 18 v ja 21 v tyttöjen ja poikien SM lyöntipelin, joka omalla tavallaan sopi kenraaliksi v 2023 heinäkuussa pelattaviin naisten ja miesten yleisen sarjan SM lyöntipeleihin.
Olemme saaneet myös nauttia uuden klubirakennuksen tarjoamista maukkaista ja hyvistä keskitetyistä palveluista, josta iso kiitos kaikille toimijoille.

Valtakunnallisesti kuten myös meillä, niin kierrosmääriin on tullut pudotusta ed. vuoteen verrattuna, mutta silti se on huomattavasti suurempi kuin ennen koronaa, myös jäsenmäärää on hiukan pudonnut. Silti olemme edelleen yli 1500 jäsenällä alueen suurin liikuntaseura ja Koskigolfilaisuus on meitä kaikkia yhdistävä sekä yhteinen asiamme.

Kauden 2023 suunnittelu on parhaillaan menossa ja mm. monta asiaa on jo merkattu allakkaan.

Pidämme seuran syyskokouksen torstaina 15.12.2022 clubilla klo 17.00, kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat ja palkitsemiset. Kokouksen jälkeen klo 18.00 pidämme seuran yhteiset päättäjäiset, jossa tarjolla on maukas jouluinen ateria henkilökohtaista kustannusta vastaan.  Päättäjäisiin tulemme seuran sivuilla palaamaan myöhemmin, mm ilmoittautumisien osalta.

Kiitän kaikkia seura-aktiiveja ja talkoolaisia sekä tietysti pelaajia ja toivotan kaikille oikein hyviä loppukauden kierroksia ja hyvää syksyn jatkoa.

Golfterveisin
KoskiGolf puheenjohtaja Timo Tuuri

timo5