Puheenjohtajan kevät tervehdys

05.05.2022

Terveiset KoskiGolfilaisille!

Kausi 2022 on erittäin lumisen talven jälkeen päästy vihdoin aloittamaan ja kenttämme aukesi 29.4.2022, joka muuten taitaa olla yksi myöhäisimmistä ajankohdista pitkään aikaan. Ajankohtaan nähden kenttämme kunto on kuitenkin kohtalaisen hyvä, joskin greeneillä on talvi-vaurioita jonkin verran ja niiden kuntoontulo vaatii säiden lämpenemistä ja paljon työtä.
Tiedän, että voimme nauttia pelaamisesta kauden alusta alkaen ja samalla koemme sen liikunnallisen nautinnon hienossa ympäristössä Kymijoen maisemissa.

Väliaikalähdöt ovat saaneet seurassamme suuren suosion, edellisestä huolimatta ja koska nykytilanteessa on mahdollista, niin tulemme järjestämään kuluvalla kaudella enemmän myös yhteislähtöjä.
 
Nautitaan edelleen kentällä jokaisesta hetkestä, niin birdiestä kuin tuplabogeysta, sekä eritoten uuden klubirakennuksen tarjoamista keskitetyistä palveluista (caddie, ravintola, swingmakers shop).

Muistetaan korjata lyöntijäljet, niin teeboxissa, väylillä kuin greenillä huomattavasti paremmin kuin aikaisempina vuosina.
Moikataan tuttuja pelikavereita ja eritoten uusia tuttavuuksia, sekä kaikkia muitakin joita kentällä tavataan.
Pelatessa olemme vastuullisia ja kunnioitamme myös ympäristöä.

Olemme alueen suurin liikuntaseura ja Koskigolfilaisuus on meitä kaikkia yhdistävä sekä yhteinen asiamme.

Toivotan kaikille seuramme jäsenille sekä heidän perheilleen ja kaikille golfareille mitä parhainta kautta 2022, pidetään edelleen itsestämme ja läheisistämme huolta!

Golfterveisin
KoskiGolf puheenjohtaja Timo Tuuri

timo4