Pelaaminen talvihallin simulaattorissa

07.11.2022

Simulaattori on pelikunnossa talvihallin yhteydessä. Suurin kiitos tästä kuuluu Raino Kukkoselle joka mahdollisti koko simulaattorihankkeen lahjoittamalla laitteiston Koskigolfille. Kiitos vielä kerran Raino. Tilat simulaattorille on vuokrattu ja siksi joudumme perimään pienen käyttömaksun simulaattorin käytöstä. 1 tunti peliaikaa maksaa 12 € Koskigolfin jäsenille joilla oli vuoden 2022 kausipelimaksu maksettuna tai joilla on talvihallin käyttömaksu maksettuna. 

Ajan varaaminen tapahtuu WiseGolfin kautta aivan samalla tavalla kuin kentällekin. Ajanvarausohje löytyy tästä. Jokaiselle tunnille on mahdollisuus varata aika, ajan varannut pelaaja vastaa aina maksuista olipa sitten pelaajia kuinka monta hyvänsä. Mitään muita rajoituksia ei toistaiseksi ajanvarauksissa ole, voit varata vaikka koko päivän itsellesi. Ajanvaraus on nyt avoinna.

Simulaattori sijaitsee siis talvihallin yhteydessä osoitteessa Kyminväylä 1 G. Ulko-ovessa on numerokoodilla avautuva lukko. Mikäli et ole talvihallin käyttäjä, niin ennen ensimmäistä käyttökertaa lähetä tekstiviesti OVIKOODI numeroon 0505850743. Saat paluuviestinä koodin jolla hallin ovi aukeaa. Tätä samaa koodia voit sitten käyttää jatkossa oven avaamiseen. Hallilla on kameravalvonta ja väärinkäytöksistä seuraa nelinkertainen maksu. 

Ja tässä alla lisätty linkki videon pätkään josta selviää valojen käyttö ym.

VIDEO 

Mukavia simulaattorihetkiä.

Lisätietoja voit kysellä TJ Mikalta. (huom. lomailen 27.11.2022 saakka)

040 8482849 tai mika.niinimaki@koskigolf.fi

Oikein hyviä simulaattoripelejä kaikille.

TJ Mika