Kinkkukisa la 31.10. klo 11:00 Palkitut

02.11.2020

Kinkkukisa IV pelattiin lauantaina 31.10. ja palkinnoille ylsivät seuraavat joukkueet:

Naeyttoekuva 2020 11 2 kello 12.58.36

Palkinnon voi hakea erikseen sopimalla toimistolta. Kiitokset kaikille osanottajille.

 

Koko tulosluettelo löytyy täältä

 

Kilpailumääräys Kinkkukisa IV. 31.10.2020  yhteislähtönä alkaen klo 11:00

Mikäli tunnet minkäänlaisia sairauden oireita tai epäilet että olet altistunut koronavirukselle, pyydämme sinua olemaan osallistumatta tapahtumaan.

HUOM!

Kymsote on antanut velvoittavan suosituksen suu-nenäsuojuksen käytöstä.

Kymsote on antanut velvoittavan suosituksen suu-nenäsuojuksen käytöstä julkisessa liikenteessä, kauppakeskuksissa, kaupoissa ja muissa yleisissä tiloissa ja tilaisuuksissa. Velvoittava suositus koskee THL:n ohjeen mukaisesti yli 15-vuotiaita. Koskigolf pyytää osallistujia noudattamaan annettua suositusta. Henkilökunnan sekä muiden osallistujien suojaamiseksi pyydämme kiinnittämään tähän huomiota erityisesti jos liikutaan sisätiloissa.

Pyydämme osallistujia ottamaan huomioon koronavirusepidemian aiheuttamat viranomaisten antamat suositukset koko tapahtuman ajan. Erillinen ohje nähtävissä pyydettäessä.

Pyydämme osallistujia välttämään kaikenlaisia kokoontumisia ja siirtymään mahdollisimman suoraan omalle lähtötiille. Pyydämme huomioimaan turvavälien käytön hyvän käsihygienian asioidessanne missä tahansa sisätiloissa.

Kilpailijoita pyydetään käyttämään sähköistä tuloskorttia joka löytyy Nexgolfista

Kilpailumaksut maksetaan etukäteen pankkitilille Kuusankosken Golfkeskus Oy FI1920623800007879 tai kilpailukalenterin kautta (Nexpay)

2-hengen pariscramble, Kentällä on voimassa siirtosääntö

Pelin kulku on seuraava noudattaen golfin sääntöjä soveltuvin osin:

Molemmat joukkueen jäsenet lyövät avauslyönnin. Avauksista valitaan yleensä parempi lyönti ja peliä jatketaan ko. pallon paikalta. Pallon paikka merkitään ja kyseisen pallon lyönyt jatkaa tästä ensimmäisenä. Toinen joukkueen jäsen lyö seuraavaksi samasta paikasta. Kentän lyhyeksi leikatulla alueella pallon saa asettaa ja muualla pudottaa enintään mailan mitan päähän alkuperäisen pallon paikasta, ei kuitenkaan lähemmäs reikää. Pudotettaessa pallo esteeseen tai raffiin, on pallon jäätävä samalle alueelle. Viheriöllä pallo asetetaan. Saman periaatteen mukaan jatketaan, kunnes pallo on reiässä.

Mikäli pelipalloksi valitaan hiekkaesteessä oleva pallo, seuraava pallon saa asettaa esteeseen ja pallon asema pitää luoda alkuperäisen kaltaiseksi (saa haravoida välillä, jos se ei hidasta peliä). Mikäli valitaan esteessä oleva pallo, jatketaan estesäännön mukaan.

Golfsääntöjen vastaisesti scramblessä pelaajat saavat seurata pelaajan takaa linjoja sekä lyötäessä sekä putatessa. Puttinsa jälkeen pelaaja saa käydä napauttamassa reiän reunalla olevan pallon sisään ennen seuraavaa lyöjää, mutta jos joukkuetoveri upottaa sen jälkeen puttinsa yhdellä lyönnillä, niin parempi tulos hyväksytään.

Joukkueen tasoitus

Tasoitus on 25 % yhteenlasketusta slopetasoituksesta. Joukkueen tasoitus ei voi ylittää joukkueen jäsenten pienintä slopetasoitusta.

Lyöntipaikat

Miehet: keltainen, Naiset: punainen. Yli 70 v miehet ja enintään 12 v. pojat voivat halutessaan pelata punaiselta tiiltä.

Palkinnot

3 parasta joukkuetta palkitaan Palvilihan kinkkulahjakortein. Mikäli tasatuloksia ilmenee sijoittuu paremmin se joukkue jonka jäsenien yhteenlaskettu tasoitus on pienempi. Palkinnot ovat noudettavissa seuraavana arkipäivänä caddiemasterin toimistolta sen aukioloaikana.

Palvelut

Ravintola Clubi palvelee kilpailijoita tapahtuman ajan. Pyydämme osallistujia ottamaan koronaviruksen aiheuttamat määräykset ja suositukset huomioon.