Kinkkukisa la 24.10.

22.10.2020

Kilpailumääräys Kinkkukisa III la 24.10.2020  yhteislähtönä klo 11:00 (säävaraus!)

Mikäli tunnet minkäänlaisia sairauden oireita tai epäilet että olet altistunut koronavirukselle, pyydämme sinua olemaan osallistumatta tapahtumaan.

HUOM!

Kymsote on antanut vahvan suosituksen kasvomaskin käyttöön kaikissa sisällä tai ulkona järjestettävissä yli 50 hengen tapahtumissa. Tämä suositus koskee siis myös tätä tapahtumaa.

Pyydämme osallistujia ottamaan huomioon koronavirusepidemian aiheuttamat viranomais-suositukset koko tapahtuman ajan. Erillinen ohje nähtävissä pyydettäessä.

Pyydämme osallistujia välttämään kaikenlaisia kokoontumisia ja siirtymään mahdollisimman suoraan omalle lähtötiille. Pyydämme huomioimaan turvavälien käytön hyvän käsihygienian asioidessanne missä tahansa sisätiloissa.

Kilpailijoita pyydetään käyttämään sähköistä tuloskorttia joka löytyy Nexgolfin mobiiliapplikaatiosta.

Kilpailumaksut maksetaan etukäteen pankkitilille Kuusankosken Golfkeskus Oy FI1920623800007879 tai kilpailukalenterin kautta (Nexpay)

Kentällä on voimassa siirtosääntö

Pelimuoto: texas scramble 4-henkisin joukkuein

Pelin kulku on seuraava noudattaen golfin sääntöjä soveltuvin osin:

Kaikki joukkueen jäsenet lyövät avauslyönnin. Avauksista valitaan yleensä paras lyönti ja peliä jatketaan ko. pallon paikalta, mutta valitun pallon lyönyt ei itse jatka lyömällään pallolla. Pallon paikka merkitään ja muut joukkueen jäsenet jatkavat samasta paikasta vuorotellen valinnaisessa järjestyksessä. Pelin nopeuttamiseksi ensimmäisenä jatkolyönnin suorittava lyöjä saa lyödä kaverin palloa, eli palloa ei tarvi vaihtaa omaansa. Kentän lyhyeksi leikatulla alueella pallon saa asettaa ja muualla pudottaa enintään mailan mitan päähän alkuperäisen pallon paikasta, ei kuitenkaan lähemmäs reikää. Pudotettaessa pallo esteeseen tai raffiin, on pallon jäätävä samalle alueelle. Viheriöllä pallo asetetaan. Saman periaatteen mukaan jatketaan, kunnes pallo on reiässä.

Mikäli pelipalloksi valitaan hiekkaesteessä oleva pallo, seuraava pallon saa asettaa esteeseen ja pallon asema pitää luoda alkuperäisen kaltaiseksi (saa haravoida välillä, jos se ei hidasta peliä). Mikäli valitaan esteessä oleva pallo, jatketaan estesäännön mukaan.

Golfsääntöjen vastaisesti scramblessä pelaajat saavat seurata pelaajan takaa linjoja sekä lyötäessä sekä putatessa. Puttinsa jälkeen pelaaja saa käydä napauttamassa reiän reunalla olevan pallon sisään ennen seuraavaa lyöjää, mutta jos joukkuetoveri upottaa sen jälkeen puttinsa yhdellä lyönnillä, niin parempi tulos hyväksytään.

Joukkueen tasoitus

Tasoitus on 10 % yhteenlasketusta slopetasoituksesta.

Lyöntipaikat

Miehet: keltainen, Naiset: punainen. Yli 70 v miehet ja enintään 12 v. pojat voivat halutessaan pelata punaiselta tiiltä.

Palkinnot

3 parasta joukkuetta palkitaan Palvilihan kinkkulahjakortein. Mikäli tasatuloksia ilmenee sijoittuu paremmin se joukkue jonka jäsenien yhteenlaskettu tasoitus on pienempi. Palkinnot ovat noudettavissa caddiemasterin toimistolta.

Palvelut

Ravintola Clubi palvelee kilpailijoita tapahtuman ajan. Pyydämme osallistujia ottamaan koronaviruksen aiheuttamat määräykset ja suositukset huomioon.