Kenttätiedote

KENTTÄTIEDOTE 

Yleensä tähän aikaan vuodesta kenttä alkaa olla parhaimmassa kunnossaan ja pelaamaan päästään hyvissä olosuhteissa. Tänä vuonna näin ei ole. En voi muuta kuin pahoitella tilannetta. Kaikki mahdollinen on tehty ja tehdään edelleen. Osa greeneistä on kylvetty 5 – 6, jopa 7 kertaa. Olosuhteille emme voi mitään. Jotta lyhyeksi leikatuista alueista saadaan kestävät ja tuuheat tarvitaan siihen neljä asiaa: ravinteet, kosteus, kasvualusta ja lämpö. Jos joku näistä puuttuu niin kasvu on hidasta tai sitä ei ole. Nyt näyttää säiden puolesta paremmalta, mutta alkukauden meiltä puuttui se lämpö. Töitä on edelleen tehtävänä ja niitä myös tehdään. Talvi, kevät ja alkukesä oli ankara lähes kaikille Etelä-Suomen kentille. Toivotaan tulevaisuudessa enemmän aiempien vuosien kaltaisia talvia. 

Edellä mainituista johtuen myös Juhannuksena kentällä työskennellään. Leikkuukorkeutta lasketaan, greenit hiekoitetaan voimakkaasti ja lopuksi jyrätään. Työ on aikaa vievää ja pelaajat varmasti kohtaavat kenttähenkilökuntaa työnsä touhussa. Pyydänkin että annettaisiin kenttähenkilökunnalle työrauha. He tekevät työtä sen eteen että me saisimme pelata paremmissa olosuhteissa. Koskaan palloa ei saa lyödä niin että siitä aiheutuu varaa muille. Kenttähenkilökunta antaa pelaajalle luvan kun pelaaja voi lyödä palloaan, siihen asti odotetaan kiltisti. Myös kastelut ovat päällä päivisin, joten joku vilvoittava suihkukin saattaa tulla. Onneksi se ei helteellä haittaa.

Golfautot pyritään edelleen pitämään raffin puolella. Autoilla pääsee ylittämään väylän, mutta auton käyttäjiä pyydetään edelleen välttämään lyhyeksi leikattuja alueita mahdollisimman paljon. Näin yritämme suojata väyliä liialta kulumiselta ja myös tässä on pyrkimys parempiin pelipintoihin. Greeneille tai ihan niiden välittömään läheisyyteen autoilla ei pääse koskaan. Se on estetty. 

Kiitos kaikille pelaajille kärsivällisyydestä kentän suhteen. Koitetaan kuitenkin nauttia kauniista jokimaisemista, lämpimistä kesäpäivistä ja ravintolan antimista.

Oikein hyvää Juhannusta kaikille

TJ Mika