Kentän tilannepäivitys 11.5.2022

11.05.2022

Kevät on täällä, mutta kesän tuloa odotellaan. Hitaasti se tuntuu tänä vuonna tulevan, mutta kyllä se sieltä tulee.

Kenttä on nyt ollut avoinna noin 2 viikkoa ja siinä ajassa ollaan jo siirrytty hieman vihreämpään suuntaan. Talvehtiminen on ollut haastavaa koko eteläisessä Suomessa ja varsinkin greeneillä on paljon töitä edessä että ne saadaan taas hyvään kuntoon. Seuraavien päivien ja viikkojen toimenpiteet ovat seuraavat:

Greenit ilmastoidaan 11.5. alkaen. Ilmastoinnin jälkeen aletaan kylvöt. Kylvöt aiheuttavat pitkittäisiä viiltoja pintoihin. Nämä toimenpiteet tulevat aiheuttamaan pintojen epätasaisuutta ja haittaamaan puttaamista. Toimenpiteet ovat kuitenkin välttämättömiä että greenit saadaan kunnolla kasvuun ja lopulta pinnat kuntoon. Kastelujärjestelmä paineistetaan ja kastelulaitteita testaillaan, lopulta niitä myös käytetään tarpeen mukaan.

Näiden lisäksi toimitusjohtaja laitetaan tanssimaan kesäntulotanssia ja varmuuden vuoksi uhrataan nauris ja lanttu jotta säät saataisiin lämpenemään ja kasvukausi kunnolla käyntiin. Varsinkin yölämpötiloihin toivotaan reipasta nousua. Ei haittaa myöskään jos päivät lämpenisivät.

Pahoittelemme tilannetta ja teemme parhaamme että kenttä saadaan mahdollisimman nopeasti kuntoon. Huoltotoimenpiteet haittaavat hieman pelaamista ja toivomme kentän käyttäjiltä kärsivällisyyttä.

TJ Mika