Juhannuskisa 23.6. tiedote

22.06.2022

Juhannuskisa aamukisa klo 9 yhteislähtönä, iltakisa klo 15 yhteislähtönä

Huom. Juhannuskisan ruokailu ravintola Clubilla 13 - 16 välisenä aikana!
Eli iltakisalaiset ruokailevat ennen klo 15 yhteislähtöä, ja aamukisalaiset heti kisan jälkeen.
Huomioithan, että suurin ruuhka ruokailussa on klo 14 - 15 välillä, joten suosittelemme iltakisaan osallistuvia saapumaan ajoissa paikalle. :)

Aamu- ja iltakisan jälkeen live-esiintyjä Clubin terassilla!

Erikoiskisoja!

4-hengen scramble

Pelin kulku on seuraava noudattaen golfin sääntöjä soveltuvin osin:

Kaikki joukkueen jäsenet lyövät avauslyönnin. Avauksista valitaan yleensä paras lyönti ja peliä jatketaan ko. pallon paikalta. Pallon paikka merkitään. Peliä jatketaan merkitystä paikasta vuorotellen valinnaisessa järjestyksessä. Kentän lyhyeksi leikatulla alueella pallon saa asettaa ja muualla pudottaa enintään mailan mitan päähän alkuperäisen pallon paikasta, ei kuitenkaan lähemmäs reikää. Pudotettaessa pallo esteeseen tai raffiin, on pallon jäätävä samalle alueelle. Viheriöllä pallo asetetaan. Saman periaatteen mukaan jatketaan, kunnes pallo on reiässä.

Mikäli pelipalloksi valitaan hiekkaesteessä oleva pallo, seuraava pallon saa asettaa esteeseen ja pallon asema pitää luoda alkuperäisen kaltaiseksi (saa haravoida välillä, jos se ei hidasta peliä). Mikäli valitaan esteessä oleva pallo, jatketaan estesäännön mukaan.

Golfsääntöjen vastaisesti scramblessä pelaajat saavat seurata pelaajan takaa linjoja sekä lyötäessä sekä putatessa. Puttinsa jälkeen pelaaja saa käydä napauttamassa reiän reunalla olevan pallon sisään ennen seuraavaa lyöjää, mutta jos joukkuetoveri upottaa sen jälkeen puttinsa yhdellä lyönnillä, niin parempi tulos hyväksytään.

 

juhannusmenukuva